קושיבינוני
מוכן ב26 דק.
מנות12
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוצרלה ממולא Portobellos

מוצרלה ממולא Portobellos
מוצרלה ממולא Portobellos עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. אם יש לך שמן זית, עלי בזיליקום טריים, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מוצרלה-Portobellos בגריל ממולא עם מרינדה בלסמית, מוצרלה-Portobellos בגריל ממולא עם מרינדה בלסמית, ו Portobellos בגריל עם מתכון סלט מוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
לזרוק את portabellas בחומץ בלסמי, 1/4 כוס שמן זית, מלח אפור ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הפטריות על תבנית אפייה וצולים בתנור במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בעוד הפטריות מקררים לערבב יחד את פירורי הלחם, פרמזן, עשבי תיבול ואת הנותרים 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
6
מניחים 1 פרוסה (2 אם הפטריות גדולות) של מוצרלה בצד חופן של כל פטריה. להפיץ את תערובת הלחם והעשב באופן שווה על פני הפטריות ולחזור לתנור לצלות במשך 5 עד 6 דקות או עד מוצרלה מותכת ואת הלחם ועשב ציפוי חום זהוב נחמד.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר וליהנות.