קושיבינוני
מוכן ב26 דק.
מנות12
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוצרלה ממולא Portobellos

מוצרלה ממולא Portobellos
מוצרלה ממולא Portobellos עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. אם יש לך שמן זית, עלי בזיליקום טריים, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מוצרלה-Portobellos בגריל ממולא עם מרינדה בלסמית, מוצרלה-Portobellos בגריל ממולא עם מרינדה בלסמית, ו Portobellos בגריל עם מתכון סלט מוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
לזרוק את portabellas בחומץ בלסמי, 1/4 כוס שמן זית, מלח אפור ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הפטריות על תבנית אפייה וצולים בתנור במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בעוד הפטריות מקררים לערבב יחד את פירורי הלחם, פרמזן, עשבי תיבול ואת הנותרים 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
6
מניחים 1 פרוסה (2 אם הפטריות גדולות) של מוצרלה בצד חופן של כל פטריה. להפיץ את תערובת הלחם והעשב באופן שווה על פני הפטריות ולחזור לתנור לצלות במשך 5 עד 6 דקות או עד מוצרלה מותכת ואת הלחם ועשב ציפוי חום זהוב נחמד.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר וליהנות.