מוצרלה מעושנת, שכבות בייקון ועגבניות
מוצרלה מעושנת, בייקון, ושכבת עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. אם יש לכם בייקון, כוסברה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מוצרלה טרייה, עגבניות מיובשות, ושכבת פרושוטו, שכבות צ'דר, בייקון ועגבניות, ו שכבות גבינה, בייקון ועגבנייה.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים; מערבבים עם מקצף עד מעורבב היטב.
מערבבים עגבניות, תירס, 1 בצל ירוק כוס, כוסברה.
סדר חצי קוביות לחם בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם חצי תערובת עגבניות, 1/2 כוס גבינה, וחצי בייקון.
יוצקים חצי מתערובת חלב מעל. חזור על הנוהל עם לחם שנותר, תערובת עגבניות, ותערובת חלב.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה, נשאר חצי בייקון, ו 1/4 כוס בצל ירוק. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד סט.