מוצרלה מרינרה
מוצרלה מרינרה דורשת כשעה מההתחלה ועד הסוף. לתוספת זו יש 252 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. תמורת 40 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 12. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם רסק עגבניות, סוכר, שן שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 26% . מתכונים דומים: מוצרלה ובזיליקום עם רוטב מרינרה , מקלות מוצרלה תוצרת בית עם רוטב מרינרה ואפייה קלה של חצילים ריקוטניים מרינרה .
הוראות
בסיר גדול מטגנים את הבצל והשום בשמן.
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, המים, הסוכר, המלח ועלה הדפנה. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20-30 דקות או עד שמסמיך.
בינתיים מניחים עטיפת אגרול על משטח עבודה כשהנקודה פונה אליכם.
מניחים חתיכת גבינה ליד הפינה התחתונה. מקפלים את הפינה התחתונה של העטיפה מעל גבינה; מגלגלים רק עד שהגבינה סגורה. מקפלים את הצדדים של העטיפה מעל. בעזרת מברשת מאפה מרטיבים את הפינה העליונה במים.
מגלגלים היטב כדי לאטום, ויוצרים צינור. חזור.
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות. מטגנים מקלות מוצרלה, כמה בכל פעם, במשך דקה אחת או עד להזהבה, והופכים מדי פעם. השליכו את עלה הדפנה מרוטב המרינרה.