קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוצרלה מרינרה

מוצרלה מרינרה
מוצרלה מרינרה דורשת כשעה מההתחלה ועד הסוף. לתוספת זו יש 252 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. תמורת 40 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 12. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם רסק עגבניות, סוכר, שן שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 26% . מתכונים דומים: מוצרלה ובזיליקום עם רוטב מרינרה , מקלות מוצרלה תוצרת בית עם רוטב מרינרה ואפייה קלה של חצילים ריקוטניים מרינרה .

הוראות

1
בסיר גדול מטגנים את הבצל והשום בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
24 חתיכות גבינת מחרוזת24 חתיכות גבינת מחרוזת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, המים, הסוכר, המלח ועלה הדפנה. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20-30 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
בינתיים מניחים עטיפת אגרול על משטח עבודה כשהנקודה פונה אליכם.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מניחים חתיכת גבינה ליד הפינה התחתונה. מקפלים את הפינה התחתונה של העטיפה מעל גבינה; מגלגלים רק עד שהגבינה סגורה. מקפלים את הצדדים של העטיפה מעל. בעזרת מברשת מאפה מרטיבים את הפינה העליונה במים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
5
מגלגלים היטב כדי לאטום, ויוצרים צינור. חזור.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות. מטגנים מקלות מוצרלה, כמה בכל פעם, במשך דקה אחת או עד להזהבה, והופכים מדי פעם. השליכו את עלה הדפנה מרוטב המרינרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מגישים עם מקלות המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות