מוצרלה פסטו חזה עוף ממולא
מוצרלה פסטו חזה עוף ממולא עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 748 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 53 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עלי בזיליקום בתקיפות, חזה עוף, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זה יכול להיחשב יקר למדי, עולה על 3.37 $ למנה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו מוצרלה פסטו חזה עוף ממולא, אספרגוס ומוצרלה ממולאים חזה עוף, ו גבינת שמנת - & - פסטו-חזה עוף ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים בפסטו תוצרת בית, מניחים בזיליקום וצנוברים במעבד מזון. כיסוי; לעבד כמה פעמים עם פולסים on-and-off.
להוסיף שום; דופק כמה פעמים. לאט מוסיפים שמן בזרם בזמן שהמעבד פועל, עוצרים כדי לגרד את הצדדים של המעבד עם מרית גומי.
מוסיף גבינת פרמזן; דופק עד מעורבב.
תנור חום עד 191°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
כדי פרפר כל חזה עוף, להתחיל בצד ארוך לחתוך במחצית אופקית, חיתוך כמעט אבל לא לגמרי דרך. עוף פתוח ו flatten דומה צורה פרפר.
מורחים 1/4 כוס פסטו תוצרת בית על כל חזה עוף; למעלה כל אחד עם 1 פרוסת גבינת מוצרלה. לעטוף עוף סביב גבינה; מאובטח עם קיסמים.
בקערה גדולה, מערבבים פירורי לחם, מלח ופלפל. עוף מעיל עם פירורי לחם; מקום בתבנית אפייה.
אופים 30 עד 40 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.