מוצרלה, פרושוטו, פסטו וכריכי עגבניות שזיפים
מוצרלה, פרושוטו, פסטו ועגבניות שזיפים כריכי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 78 גרם חלבון 150 גרם של שומן, וסך הכל 1965 קלוריות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, פרושוטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פרושוטו עם פנים פתוחות וכריכי שזיף, Mozzarellan ו Prosciutto נושך עם פסטו, ו סנדוויצ'ים מוצארלן ופרושוטו עם טפנד (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בגטים לחצי ואז לאורך אבל לא לחתוך את כל הדרך.
למרוח את החלק התחתון של baguettes עם פסטו. למעלה עם פרושוטו, עגבניות ומוצרלה.
רסס עם שמן זית מתבלים במלח ופלפל. הצבת המוצרלה על גבי ישמור על החלק העליון של הלחם מלקבל רטוב מעגבניות.
עטפו סנדוויצ ' ים בחוזקה בקלף וחתכו לשניים. לארוז משם.
מניחים אגוזי מלך, גבינה, שום, ו 1/2 כוס שמן זית בבלנדר ו מחית עד חלקה.
מוסיפים בזיליקום ופטרוזיליה, ולאחר מכן עם המנוע פועל, מוסיפים בהדרגה את שמן הזית הנותר עד פסטו הוא עבה וחלק. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.