קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוקה אגוז טורט

מוקה אגוז טורט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טורט אגוזי מוקה. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, אגוזי מלך הקרקע, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו מוקה טורט, אגוזי לוז מוקה טורט, ו קפוא מוקה טורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חלבוני ביצה בקערה גדולה; תנו לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. קו שלוש 9-ב. מחבתות אפייה עגולות עם נייר שעווה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בינתיים, מחממים תנור ל 375*. בקערה אחרת מקציפים חלמונים עד להסמכה קלה. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, מקציפים עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים וניל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שלב אגוזים, פירורים, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח; מערבבים לתערובת חלמון עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4
מוסיפים את המלח שנותר לחלבונים; עם מכות נקיות מקציפים על בינוני עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 2 כפות בכל פעם, ומקציפים גבוה לאחר כל תוספת עד להמסת הסוכר. המשך להכות עד שנוצרות פסגות מבריקות רכות. מקפלים רבע מחלבוני הביצה לבלילה, ואז מקפלים פנימה את החלבונים שנותרו. מחלקים בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
5
אופים 20-25 דקות או עד צמרות האביב בחזרה כאשר נגע קלות. הפוך מחבתות; מגניב 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוציאים מהמחבתות למתלים; להתקרר לחלוטין.
7
הסר נייר שעווה.
8
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים סוכר וניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מכסים ומכניסים למקרר עד להרכבה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
10
בסיר גדול ממיסים חמאה ושוקולד על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מסירים מהאש. מערבבים פנימה קפה, וניל ומספיק סוכר קונדיטורים כדי להשיג עקביות של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
12
מורחים מילוי בין שכבות. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מקשטים בפקאן אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל