קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוקה-אספרסו קרם פאי

מוקה-אספרסו קרם פאי
מוקה-אספרסו קרם פאי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ריבועי אפיית שוקולד מרירים, אגוזי פקאן, קצפת וקפה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: גלידת אספרסו Mochan, עוגת מוקה עם קצפת אספרסו, ו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו.

הוראות

1
הכן את הקרום: מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
פולסים שוקולד וופלים במעבד מזון 8 עד 10 פעמים או עד מרוסק דק. מערבבים יחד פירורי וופל, פקאן, וחמאה. לחץ על החלק התחתון, עד הצדדים, ועל השפה של צלחת עוגה משומנת קלות 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
אופים 10 דקות. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
לטאטא יחד סוכר והבא 2 מרכיבים בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מקציפים יחד חצי וחצי וחלמונים בקערה גדולה. בהדרגה לטאטא תערובת ביצים לתוך תערובת סוכר; להביא לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. להרתיח 1 דקה, לטאטא כל הזמן; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
שוקולד מיקרוגל בקערה קטנה ב 1 1/2 דקות גבוהות או עד נמס, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
להקציף 2 כפות. חמאה ושוקולד מומס לתערובת סוכר; כף לקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על מילוי (כדי למנוע סרט להיווצר). צ ' יל 4 עד 24 שעות. למעלה עם קצפת קפה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות