מוקה-אספרסו קרם פאי
מוקה-אספרסו קרם פאי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ריבועי אפיית שוקולד מרירים, אגוזי פקאן, קצפת וקפה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: גלידת אספרסו Mochan, עוגת מוקה עם קצפת אספרסו, ו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו.
הוראות
הכן את הקרום: מחממים תנור ל 35
פולסים שוקולד וופלים במעבד מזון 8 עד 10 פעמים או עד מרוסק דק. מערבבים יחד פירורי וופל, פקאן, וחמאה. לחץ על החלק התחתון, עד הצדדים, ועל השפה של צלחת עוגה משומנת קלות 9 אינץ'.
אופים 10 דקות. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
לטאטא יחד סוכר והבא 2 מרכיבים בסיר גדול.
מקציפים יחד חצי וחצי וחלמונים בקערה גדולה. בהדרגה לטאטא תערובת ביצים לתוך תערובת סוכר; להביא לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. להרתיח 1 דקה, לטאטא כל הזמן; להסיר מן החום.
שוקולד מיקרוגל בקערה קטנה ב 1 1/2 דקות גבוהות או עד נמס, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
להקציף 2 כפות. חמאה ושוקולד מומס לתערובת סוכר; כף לקרום מוכן.
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על מילוי (כדי למנוע סרט להיווצר). צ ' יל 4 עד 24 שעות. למעלה עם קצפת קפה רק לפני ההגשה.