קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוקה-אספרסו קרם פאי

מוקה-אספרסו קרם פאי
מוקה-אספרסו קרם פאי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ריבועי אפיית שוקולד מרירים, אגוזי פקאן, קצפת וקפה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: גלידת אספרסו Mochan, עוגת מוקה עם קצפת אספרסו, ו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו.

הוראות

1
הכן את הקרום: מחממים תנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
פולסים שוקולד וופלים במעבד מזון 8 עד 10 פעמים או עד מרוסק דק. מערבבים יחד פירורי וופל, פקאן, וחמאה. לחץ על החלק התחתון, עד הצדדים, ועל השפה של צלחת עוגה משומנת קלות 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
אופים 10 דקות. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
לטאטא יחד סוכר והבא 2 מרכיבים בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מקציפים יחד חצי וחצי וחלמונים בקערה גדולה. בהדרגה לטאטא תערובת ביצים לתוך תערובת סוכר; להביא לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. להרתיח 1 דקה, לטאטא כל הזמן; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שוקולד מיקרוגל בקערה קטנה ב 1 1/2 דקות גבוהות או עד נמס, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להקציף 2 כפות. חמאה ושוקולד מומס לתערובת סוכר; כף לקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על מילוי (כדי למנוע סרט להיווצר). צ ' יל 4 עד 24 שעות. למעלה עם קצפת קפה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות