מוקה-מרמלדה
מוקה-מרמלדה לחם קצר ברים דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 152 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל דרומי. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, קפה טחון, שמנת מתוקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 9%. נסו מוקה-מרמלדה, לחם קצר עם מרמלדה וגלידת ונילן, ו לחם קצר מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות בינונית, היכו חמאה וסוכר עד חלקה.
מוסיפים חלמון ביצה ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה בינונית מערבבים קמח, קפה טחון, אבקת אפייה ומלח. מערבבים לתערובת חמאה ואז מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ על מפלס הבצק בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
אופים קרום בתנור רגיל 325 או הסעה עד להשחמה קלה, 15 עד 18 דקות.
מורחים את הקרום החם במרמלדה, ואז נותנים להתקרר לחלוטין.
בינתיים, בקערה חסינת חום המונחת מעל (אך לא נוגעת ללב) בקושי מים רותחים במחבת, מערבבים שוקולד ושמנת לעיתים קרובות עד להמסת השוקולד והתערובת חלקה.
מורחים באופן שווה על מרמלדה ומצננים עד שתערובת השוקולד יציבה למגע, כ-30 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם להתאים יין לאוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות קרתהאוסרהוף רואר ריזלינג טרוקן דוחה את גוואקס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -58 דולר לבקבוק.
![קרתהאוסרוף רואר ריזלינג טרוקן גרוס את גוואקס]()
קרתהאוסרוף רואר ריזלינג טרוקן גרוס את גוואקס
אופי צמחים חזק באף עם תווים עדינים בלבד של פרי הדר, היבטי אבן מינרליים בשכבות מעבר, על החיך מבנה ארוג דק מאוד, קל מאוד באופי הכללי, אך עם לחץ ואורך טובים, מרקם משיי בגימור.