קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

מוקפץ בוק צ'וי עם בצל מקורמל, צימוקים זהובים וצנוברים קלויים

מוקפץ בוק צ'וי עם בצל מקורמל, צימוקים זהובים וצנוברים קלויים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו צנוברים, שרי, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תרד מוקפץ עם צנוברים וצימוקים זהובים, תרד מוקפץ עם צנוברים ומתכון צימוקים מוזהבים, ו אורז שום עם בצל מטוגן, עגבניות מיובשות וצנוברים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים צימוקים ושרי בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים 4 כפות שמן בתנור הולנדי כבד מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם ולאחר מכן בתדירות גבוהה יותר בסוף, עד עמוק caramelized ודביק, על 40 דקות, הפחתת חום והוספת כף או שתיים של מים הוא בצל מתחיל לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
מוסיפים תערובת צימוקים ומערבבים, באמצעות מרית עץ כדי deglaze התחתון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים בצל לצלחת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מחק את המחבת וחזור לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להוסיף 3 כפות שמן, כאשר מנצנץ, להוסיף גבעולי בוק צ ' וי קצוץ. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בוק צ ' וי משחרר את רוב הנוזל שלה ומתחיל חום, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
9
מוסיפים עלי בוק צ ' וי קצוצים ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 6 דקות. חום נמוך יותר, להוסיף תערובת בצל ומערבבים לשלב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עלי בוק צ ' ויעלי בוק צ ' וי
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מעבירים ירקות למגש, מפזרים צנוברים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול