מוקפץ בוק צ'וי עם בצל מקורמל, צימוקים זהובים וצנוברים קלויים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו צנוברים, שרי, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תרד מוקפץ עם צנוברים וצימוקים זהובים, תרד מוקפץ עם צנוברים ומתכון צימוקים מוזהבים, ו אורז שום עם בצל מטוגן, עגבניות מיובשות וצנוברים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים צימוקים ושרי בקערה קטנה ומניחים בצד.
מחממים 4 כפות שמן בתנור הולנדי כבד מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם ולאחר מכן בתדירות גבוהה יותר בסוף, עד עמוק caramelized ודביק, על 40 דקות, הפחתת חום והוספת כף או שתיים של מים הוא בצל מתחיל לשרוף.
מוסיפים תערובת צימוקים ומערבבים, באמצעות מרית עץ כדי deglaze התחתון של מחבת.
מעבירים בצל לצלחת ומניחים בצד.
מחק את המחבת וחזור לחום גבוה.
להוסיף 3 כפות שמן, כאשר מנצנץ, להוסיף גבעולי בוק צ ' וי קצוץ. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בוק צ ' וי משחרר את רוב הנוזל שלה ומתחיל חום, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים עלי בוק צ ' וי קצוצים ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 6 דקות. חום נמוך יותר, להוסיף תערובת בצל ומערבבים לשלב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מעבירים ירקות למגש, מפזרים צנוברים ומגישים מיד.