מוקפץ בקר שום
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
בינתיים, לזרוק בשר עם 1 כף. של הרוטב והשום.
להוסיף עמילן תירס; לערבב היטב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מרוססת עם ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת בשר; מוקפץ 3 דקות. או עד שבשר מבושל דרך.
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים ירקות, רוטב סויה, זנגביל ורוטב שנותר למחבת; מוקפץ 5 דקות. או עד שהירקות יהיו רכים. להחזיר תערובת בשר למחבת; מוקפץ 1 דקות. או עד הבשר מחומם דרך רוטב מעובה, ערבוב מדי פעם.
מגישים מעל אורז; מפזרים בוטנים.