מוקפץ בשר שומשום
גשו לסופר וקנו חמש-אבקת תבלינים, לא מלח הוסיף מרק בשר, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים.
הוראות
לקצץ שומן מן סטייק; לשפשף את פני השטח של סטייק עם אבקת חמישה תבלינים. פרוס סטייק באלכסון על פני תבואה לרצועות דקות.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים ג ' ינג ' ר ושום, ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים בשר בקר, ומערבבים 4 דקות.
מוסיפים פלפלים, ומערבבים 2 דקות.
מערבבים מרק, רוטב סויה, ו קורנפלור בקערה קטנה.
להוסיף בוק צ 'וי, ומבשלים 1 דקה או עד הבוק צ' וי wilts תערובת מתעבה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ומערבבים זרעי שומשום קלויים ומלח.