מוקפץ מטוגן טופו ופטריות שיטאקה ברוטב שעועית שחורה מתובלת
מוקפץ מטוגן טופו ופטריות שיטאקה ברוטב שעועית שחורה מתובל עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 188 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . אם יש לכם פטריות שיטאקה, סוכר, טופו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פטריות שיטאקה מוקפצות עם טופו ובוק צ'וי, פטריות טופו ושיטאקה מתובלות ברוטב מיסו, ו תנין מוקפץ עם רוטב שעועית שחורה חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פטריות בקערה גדולה.
יוצקים 3 כוסות מים רותחים מעל; תן להשרות עד פטריות לרכך, לפחות 25 דקות עד 4 שעות.
חותכים את הגבעולים וזורקים; דק קוצצים כובעים.
ממיסים עמילן ב 2 כפות מרק ירקות ב 2 כוס מדידה. מערבבים במרק שנותר, רוטב סויה, חומץ, סוכר ומלח.
שמן חום במחבת ווק גדול כבד או nonstick מעל חום גבוה עד חם מאוד.
מוסיפים פטריות; מוקפץ עד השחמה, על 3 דקות.
להוסיף כרישה; מוקפץ עד תחילת חום, על 1 דקה.
מוסיפים שעועית שחורה, זנגביל, שום, רוטב צ ' ילי-שום, ופלפל; מוקפץ 30 שניות. מערבבים תערובת קורנפלור להתמזג, ולאחר מכן מערבבים לתוך תערובת ירקות.
להוסיף טופו; לזרוק בעדינות מעיל עם רוטב. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד רוטב מתעבה מעט, על 4 דקות.
תערובת טופו כפית לתוך קערת הגשה.
מקשטים עם כוסברה ומגישים.
* זמין בשווקים אסיה וחנויות מזון מיוחדות בסעיף מזונות אסיה של כמה סופרמרקטים.