מוקרם בטטה בטטה
מוקרם בטטה בקארי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם כורכום הקרקע, בטטות, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: מוקרם בטטה בטטה, Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, ו מוקרם בטטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. חמאה 13 x 9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית.
בסיר בינוני, לשלב קרם, אבקת קארי, כורכום, עלה דפנה, ושום מביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולתת את הטעמים תלולים במשך 1/2 שעה. מסננים את עלה המפרץ ושום מהקרם.
מקציפים את החלבונים כדי פסגות נוקשות.
מוסיפים פרוסות potatoe מתוק ומלח ופלפל. לזרוק לפרוסות potatoe מעיל עם חלבונים ביצה.
להניח שכבה של תפוחי אדמה מתוקים כדי לכסות את החלק התחתון של צלחת אפייה.
מפזרים גבינת פרמזן. חזור על שכבות עד כל פרוסות potatoe וגבינת פרמזן משמש.
יוצקים את השמנת בטעמים באופן שווה על תפוחי האדמה. מכסים בנייר כסף.
אופים על 1 שעה, עד קרם הוא מבעבע.
מפזרים פירורי לחם ואופים 15 דקות נוספות.