מוקרם בצל מוקרם מוקרם
מוקרם בצל מוקרם דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 288 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. גשו לסופר וקנו קמח, פירורי לחם, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו מוקרם תירס מוקרם עם טבעות בצל מטוגנות ובייקון, מוקרם תרד מוקרם, ו מוקרם כרוב מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצל בסיר גדול; מוסיפים מים לכיסוי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 6 עד 8 דקות או עד בצל הם רק במכרז.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; מוסיפים קמח, ערבוב עד חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חצי וחצי; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מוסיפים מלח והבא 3 מרכיבים.
מוסיפים 1 כוס גבינה מגוררת; מערבבים עד גבינה נמסה. מערבבים בעדינות בצלים מנוקזים.
יוצקים תערובת בצל לתוך צלחת אפייה 1 ליטר משומן קלות.
מפזרים באופן שווה עם נשאר 1/2 כוס גבינה מגורר.
לזרוק פירורי לחם עם חמאה מומסת טימין עד פירורים מצופים היטב.
מפזרים באופן שווה על גבינות.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד מחומם היטב העליון הוא זהב.
* דופק 3 פרוסות לחם במסוק מזון מיני או מעבד מזון. זה צריך להניב 1 1/4 כוסות פירורי לחם.