קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוקרם פטריות תפוחי אדמה ושיטאקה

מוקרם פטריות תפוחי אדמה ושיטאקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה ופטריות שיטאקי. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, שמנת כבדה, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. נסו בשר חזיר, בטטה ופטריות שיטאקה, מוקרם פטריות ותפוחי אדמה, ו מוקרם תפוחי אדמה ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה או מרגרינה בסיר גדול על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את כל הפטריות, וטחון; עד שהנוזל מתאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
3
להוסיף שום, טימין, רוזמרין; לטגן; 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
טימיןטימין
4
מוסיפים מרק עוף. מבשלים עד הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות, על 18 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרק עוףמרק עוף
5
מיקום 1 מתלה באמצע התנור, ומתלה אחר בשליש התחתון של התנור. מחממים ל 375 מעלות F (190 מעלות C). חמאה צלחת אפייה 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לפרוסות 1/8 אינץ'. מסדרים 1/3 של תפוחי אדמה בצלחת מוכנה, חופפים מעט. תפוחי אדמה למעלה עם חצי מתערובת הפטרייה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
7
מפזרים 1/3 של הגבינה על פטריות. חזור על שכבות 1/3 של תפוחי אדמה, שנותר תערובת פטריות, ו 1/3 של הגבינה. סדר שאריות תפוחי אדמה על גבי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
8
לטאטא חצי וחצי, שמנת, 1 1/4 כפית מלח, ו 1 כפית פלפל בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
יוצקים תערובת על תפוחי אדמה. מכסים ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
מניחים צלחת אפייה על מתלה באמצע בתנור, ואת תבנית אפייה על המדף התחתון.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
אופים עד תפוחי אדמה רכים מתעבים נוזלים, על 1 שעה ו 15 דקות. לחשוף. באמצעות מרית מתכת, לחץ על תפוחי אדמה כדי לצלול.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מריתמרית
12
מפזרים שאריות גבינה על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
13
אופים עד גבינה נמסה gratin הוא זהב בקצוות, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
בואו לעמוד 10 דקות.