מוקרם תירס מוקרם עם טבעות בצל מטוגנות ובייקון
מוקרם תירס מוקרם עם טבעות בצל מטוגנות ובייקון עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לכם בצל, קצפת, פירורי לחם עשויים לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: טבעות בצל מטוגנות, טבעות בצל מטוגנות, ו טבעות בצל מטוגנות.
הוראות
מורחים פירורי לחם על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד קלוי קלוי, על 10 דקות.
בייקון מטוגן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר.
להעביר 2 כפות בייקון טפטוף לסיר גדול כבד; שמורה תירס מוקרם. להשליך שאריות.
מניחים קמח בקערה בינונית.
מפזרים מלח ופלפל. להפריד פרוסות בצל אדומות לטבעות ולזרוק בקמח כדי מעיל בקלילות.
חום 1/2 כוס שמן באותו מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף טבעות בצל למחבת ומבשלים עד חום זהוב, הוספת שמן יותר לפי הצורך, על 2 דקות לכל צד.
מעבירים טבעות בצל למגבות נייר.
מערבבים פירורי לחם, בייקון, טבעות בצל, וחצי בצל ירוק בקערה בינונית נקייה.
מפזרים ציפוי עם מלח ופלפל.
חמאה 13x9x2-inch זכוכית תבנית אפייה.
מוסיפים חמאה לסיר עם טיפות בייקון שמורות; נמסים על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל קצוץ; sauté עד הזהב אור מתחיל לרכך, על 6 דקות.
מוסיפים תירס קפוא; sauté 5 דקות.
מוסיפים חלב ושמנת; מביאים לרתיחה. מערבבים בהדרגה שיבולת שועל ופלפל קאיין. להפחית את החום ומבשלים עד התערובת מתעבה מעט, על 3 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בגבינה ובצל ירוק שנותר. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים תירס מוקרם לצלחת מוכנה. (ציפוי תירס יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.)
אופים gratin חשף 25 דקות.
מפזרים ציפוי מעל; אופים עד ציפוי הוא מעט פריך תירס מוקרם מתעבה והוא מחומם דרך, כ 20 דקות יותר.