מורטדלה וגבינה פניני
Mortadellan ו גבינה Panini לוקח בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל ירוק, חרדל דיז'ון, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פניני עם מורטדלה, בצל אדום כבוש, פרובולונה זקנה, Mortadellan ולחם גבינת צ'דר, ו לחם גבינה ומורטדלה משובץ.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את היוגורט עם בצל ירוק, חזרת וחרדל. מתבלים במלח.
מחממים מחבת פאניני או מחבת.
מברשת שני הצדדים של כל פרוסת לחם עם שמן. מסדרים 4 פרוסות לחם על משטח עבודה וממרחים עם יוגורט חזרת.
מניחים את המורטדלה והרוביולה למעלה וסוגרים את הסנדוויצ ' ים עם 4 פרוסות הלחם הנותרות. הגדר אותם על העיתונות שחומם מראש או מחבת. אם באמצעות מחבת, העליון פניני עם תבנית אפייה גדולה לשקול עם פחיות כבדות. מבשלים את פניני על חום מתון עד שחום ו פריך בחוץ: 3 דקות בעיתונות, 3 דקות לכל צד על מחבת.
חותכים את פניני לשניים ומגישים חם.