תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Mohingan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם מים, אטריות אורז, קמח שעועית גרבנזו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
להוסיף 2 כפות שמן; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מפזרים סוכר על שמן; לבשל 1 דקה או עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מוסיפים שאלוט פרוס דק, ערבוב למעיל. מבשלים 15 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. הניחו שאלוט מקורמל בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
5
למחוץ 3 שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
6
חותכים 2 גבעולי lemongrass במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
7
שלב שום כתוש, גבעולי לימון חצוי, 4 כוסות מים, 1 כפית כורכום, רסק אנשובי, ו 2 פרוסות זנגביל בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
אליקסיר ג
כורכום
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
8
מוסיפים דגים; מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
9
הסר דגים מהמחבת. מסננים מרק דרך מסננת לתוך קערה גדולה, הזמנת מלאי 4 כוסות, השלכת מוצקים.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
15
מוסיפים הדבק שאלוט, ומבשלים 2 דקות או עד ריחני, ערבוב מדי פעם. להחזיר דגים למחבת; לבשל 3 דקות, ערבוב בעדינות מעיל עם הדבק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
הסר תערובת דגים מחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
17
מוסיפים 1/2 כפית כורכום, מלאי דגים שמורים, רוטב דגים ופפריקה למחבת; מביאים לרתיחה. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס מים הנותרים קמח גרבנזו שעועית, ערבוב עם מקצף עד חלקה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת מניות רותחים, ערבוב כל הזמן עם מקצף. חזור לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 12 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
18
להוסיף 3 שאלוט חצוי הנותרים; ומבשלים 10 דקות או עד שאלוט מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
19
מוסיפים תערובת דגים; מבשלים רק עד חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
20
מבשלים אטריות במים רותחים 2 דקות או עד רך; לנקז. כף 1/2 אטריות כוס לתוך כל אחד 6 קערות. מצקת 1 1 1/3 כוסות מרק לתוך כל קערה, להבטיח שכל מנה מקבלת חצי שאלוט. למעלה כל מנה עם 2 כפות שאלוט קרמל, 1 כף כוסברה, ועל 1 כף בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שמנת מתוקה נוספת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור