מזרין
Mazarine היא תוספת צמחונית לקטו אובו . תמורת 66 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 215 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . אם יש לכם תמצית וניל, ממרח שקדים, ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). נסו לקבל מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית פאי בגודל 9 אינץ'.
מקציפים את 1 3/4 מקלות החמאה ו-2/3 כוס סוכר במערבל חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מקציפים את 2/3 כוס הקמח, קמח השקדים וכפית אבקת אפייה יחד בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת החמאה ו-2 כפיות וניל לתערובת הקמח; מערבבים עד לריכוך. מצננים במקרר למשך 5 דקות. מהדקים את הבצק לתבנית הפאי המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה קלה, 15 עד 20 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F (180 מעלות צלזיוס).
בזמן שהקרום מתבשל, מקציפים בקערה גדולה את הביצה ו-3 1/2 כפות סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים את 7 כפות החמאה, ממרח השקדים, 1 כפית וניל, 3 1/2 כפות קמח וכפית אבקת אפייה ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת לתוך בצק הפאי האפוי.
אופים בתנור בחום של 350 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס) עד שפני המילוי של הפאי יציב, 30 עד 40 דקות.