מחבת בקר מונגולית
מחבת בקר מונגולית היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 310 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך מים, פתיתי פלפל, רוטב הויסין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בקר מונגולי, בקר מונגולי, ו בקר מונגולי.
הוראות
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. ריסוס בשר בקר עם ספריי בישול; להוסיף למחבת. מבשלים 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב רוטב הויסין, מים, gingerroot, שום, פתיתי שמן ופלפל.
מוסיפים תערובת רוטב ובצל לסטייק; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד בשר הבקר רצוי doneness ורוטב מופחת מעט (לא לבשל יתר על המידה).