קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות3
מגזין

מחבת ברוסקטה בקר

מחבת ברוסקטה בקר
מחבת ברוסקטה בקר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 41 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סטייק בקר, שום, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ברוסקטה ירקות ובשר בקר מחבת, מחבת עוף ברוסקטה, ו ברוסקטה 20 דקות-מחבת עוף.

הוראות

1
מבשלים בשר בשמן חם במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה 2 דקות. או עד שחום באופן שווה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר בשר ממחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף את 4 המרכיבים הבאים למחבת. מביאים לרתיחה. מערבבים באורז; לחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים בשר; למעלה עם גבינה. כיסוי. מבשלים על חום בינוני-נמוך 8 עד 10 דקות. או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.