מחבת הליבוט עם סלט תירס חרוך
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? מחבת הליבוט עם סלט תירס חרוך יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 254 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, בצל ירוק, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, טאקו סטייק מחבת קל עם תירס חרוך וsriracha, ו מחבת-סלט בצל וידאלי חרוך (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים את התירס וקמצוץ מלח ופלפל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתירס חרוך מעט, כ -5 דקות.
מוסיפים את התירס לקערת הגשה ומערבבים עם חלפיניו, בצל ירוק, עגבניות, עלי נענע, מיץ ליים, זית כתית, ומתבלים לפי הטעם. תניח בצד.
למחוק את אותו המחבת ולהוסיף את שמן הזית הנותרים על חום בינוני גבוה עד מנצנץ. דג העונה עם מלח ופלפל.
הוסף את צד עור הדג למטה ועד העור הוא פריך, על 4 דקות. בזהירות להעיף ולבשל עד רק מבושל דרך, כ 3 דקות יותר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.