מחבת מק וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת חרדל, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את הכרובית לתוך סל ספינת קיטור מצויד מעל הסיר, כיסוי, ואדים עד רק במכרז, על 5 דקות. דק קוצצים את הכרובית המאודה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם, פרמזן, ושמן.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בסיר גדול, לטאטא יחד את החלב והקמח עד הקמח הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
5
לטאטא כל הזמן, להביא את התערובת לרתיחה עדינה על חום בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד התערובת מתעבה מעט, 2 עד 3 דקות. מערבבים את הצ ' דר, Gruyère, אבקת חרדל, פפריקה, מלח, פלפל שחור, ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
אבקת חרדל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
Gruyere
נוזל-אונקיות מים טריים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
להקציף עד הגבינות נמסות התערובת חלקה, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
7
מוסיפים את הכרובית קצוצה ומקרוני ומערבבים עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
8
תרסיס מחבת 10 אינץ ' גבוהה צדדית אטום עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מפזרים את תערובת פירור הלחם, מניחים על תבנית אפייה, ואופים עד העליון הוא השחמה והגבינה היא מבעבעת, 35 עד 40 דקות.