מחבת עוף איטלקי פרמזן
בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. מתכונים דומים: עוף מחבת פרמזן, עוף מחבת פרמזן, ו עוף מחבת פרמזן.
הוראות
לטאטא ביצה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה.
שלב panko, גבינת 1/3 כוס, ותבלינים איטלקית בקערה רדודה אחרת.
מפזרים מעט עוף עם מלח ופלפל נוספים. לטבול כל חזה עוף חצי לתוך תערובת ביצה, להפוך מעיל כל הצדדים באופן שווה. ואז לטבול לתוך תערובת panko, פונה מעיל כל הצדדים באופן שווה. בעדינות לנער את כל פנקו עודף.
[ניקוי עצה: לנגב את כל מיץ עוף או ביצה שאולי נשפך על השיש עם לנגב ® Clorox חיטוי*. יש לשטוף את הידיים פעם אחת מלאה.]
לבשל לינגוויני על פי הוראות החבילה בסיר גדול.
מסננים וחוזרים לסיר; מכסים כדי להתחמם.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים שמן על אש בינונית גבוהה במחבת גדולה. מבשלים עוף בשמן חם במשך 10 עד 12 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד, הופך פעם אחת. (אם עוף חום מהר מדי, להפחית את החום בינוני.)
מניחים רוטב מרינרה בצלחת בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על כוח 100 אחוז (גבוה) במשך 1 עד 2 דקות או עד מחומם דרך. ערבוב פעם אחת. כפית על 1/3 כוס רוטב על כל חצי חזה עוף.
מפזרים גבינת פרמזן נוספת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Arceno Stradan אל Sasso קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 50 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione]()
Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 היה בציר חם מושלם-לא חם מדי, בדיוק כמו שצריך. האף מיד משחרר גוונים של יערה וריבת תות, גימור עם טון צמחים של רוזמרין וברוש. על החיך, כוחו של היין הזה מרשים. יש פיצוץ של טעמים, כל ממוסגר בחוזקה על ידי חומצות בהירות מוצקות. הטעמים נשלטים על ידי חמוציות טארט ופטל, נותן דרך לגווני אוכמניות שופעים חמקמקים. הגימור נשלט על ידי שעועית וניל עם פלפל שחור משתהה קליפת תפוז. זוהי שנה מרגשת עבור Sangiovese ויש לו את הפוטנציאל לגיל 15-20 שנים.