קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מחבת עוף מטוגן עם רוטב פלפל שחור

מחבת עוף מטוגן עם רוטב פלפל שחור
את המתכון מחבת עוף מטוגן עם רוטב פלפל שחור ניתן להכין תוך כ-55 דקות . מתאים ל-6 ומחירו 86 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 462 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי האוכל הדרומי. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ציר עוף, מלח ופלפל כשר גס, פלפל קאיין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 60% . מתכונים דומים: עוף מטוגן עם רוטב בייקון ופלפל , סטייק פלפל סיני (בשר בקר מוקפץ עם בצל, פלפל ורוטב פלפל שחור) וסטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפל ורוטב פלפל שחור) .

הוראות

1
מפזרים את העוף במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות קמח לכל מטרה, ועוד במידת הצורך2 כוסות קמח לכל מטרה, ועוד במידת הצורך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מניחים את הקמח בצלחת רדודה ומתבלים בקאיין, מלח ופלפל. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
3
יוצקים את שמן הקנולה למחבת גדולה מברזל יצוק לעומק של 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק המוכנס לרישום השמן 375 מעלות F. הגדר שקיות נייר חומות או מספר מגבות נייר שכבות בקרבת מקום לניקוז העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מתחילים מהבשר הכהה, חתיכה אחת בכל פעם, מוסיפים את העוף לקמח המתובל והופכים לציפוי. לנער כדי להסיר עודפי קמח. חתיכה אחת בכל פעם, מוסיפים את העוף לשמן החם. השמן לא אמור לכסות לגמרי את העוף. (אין להעמיס את המחבת, זה יכול להיות מסוכן ולגרום גם לעוף רטוב.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מטגנים את הנתחים, הופכים אותם פעם או פעמיים, עד שהציפוי זהוב עשיר מכל הצדדים, 10 עד 14 דקות. מנמיכים את האש לבינונית ומכסים את המחבת. המשך לבשל עד שהעוף מבושל עד הסוף והמיצים מתבהרים כאשר דוקרים בסכין, עוד 10 עד 15 דקות. (מדחום לקריאה מיידית המוחדר לירך אמור לרשום 170 מעלות פרנהייט.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מוציאים ומרוקנים את העוף על שקיות הנייר החומות או נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מסירים את המחבת מהאש. שופכים בזהירות את רוב השומן לקערת מתכת או פחית, ומשאירים 2 עד 3 כפות בתבנית עם הפירורים השחומים. מנמיכים את האש לנמוכה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
9
מוסיפים 4 כפות משאר הקמח המשמש לציפוי העוף. מערבבים יחד עם כף עץ ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד להזהבה, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
10
מוסיפים את החלב והציר או המים. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהרוטב חלק ועבה מספיק כדי לצפות את גב הכף.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
11
מוסיפים קורט גדוש של פלפל שחור. טועמים ומתקנים תיבול במלח.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
מגישים את הרוטב עם האורז והעוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ניתן לשלב עוף מטוגן עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. אתה יכול לנסות SA Prum Essence ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
SA Prum Essence ריזלינג
SA Prum Essence ריזלינג
בצבע זהב בהיר. ארומטי, עם ניחוחות של משמש ואפרסק. יבש עם טעמי פירות טריים מאוזנים בצורה מושלמת על ידי חומציות עזה ואופי מינרלי. תהנה בפני עצמו או עם מגוון של מנות ראשונות קלות ופירות ים.