מחבת עוף מטוגן עם רוטב פלפל שחור
את המתכון מחבת עוף מטוגן עם רוטב פלפל שחור ניתן להכין תוך כ-55 דקות . מתאים ל-6 ומחירו 86 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 462 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי האוכל הדרומי. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ציר עוף, מלח ופלפל כשר גס, פלפל קאיין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 60% . מתכונים דומים: עוף מטוגן עם רוטב בייקון ופלפל , סטייק פלפל סיני (בשר בקר מוקפץ עם בצל, פלפל ורוטב פלפל שחור) וסטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפל ורוטב פלפל שחור) .
הוראות
מפזרים את העוף במלח ופלפל ומניחים בצד.
מניחים את הקמח בצלחת רדודה ומתבלים בקאיין, מלח ופלפל. לְהַפְרִישׁ.
יוצקים את שמן הקנולה למחבת גדולה מברזל יצוק לעומק של 3/4 אינץ'.
מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק המוכנס לרישום השמן 375 מעלות F. הגדר שקיות נייר חומות או מספר מגבות נייר שכבות בקרבת מקום לניקוז העוף.
מתחילים מהבשר הכהה, חתיכה אחת בכל פעם, מוסיפים את העוף לקמח המתובל והופכים לציפוי. לנער כדי להסיר עודפי קמח. חתיכה אחת בכל פעם, מוסיפים את העוף לשמן החם. השמן לא אמור לכסות לגמרי את העוף. (אין להעמיס את המחבת, זה יכול להיות מסוכן ולגרום גם לעוף רטוב.)
מטגנים את הנתחים, הופכים אותם פעם או פעמיים, עד שהציפוי זהוב עשיר מכל הצדדים, 10 עד 14 דקות. מנמיכים את האש לבינונית ומכסים את המחבת. המשך לבשל עד שהעוף מבושל עד הסוף והמיצים מתבהרים כאשר דוקרים בסכין, עוד 10 עד 15 דקות. (מדחום לקריאה מיידית המוחדר לירך אמור לרשום 170 מעלות פרנהייט.)
מוציאים ומרוקנים את העוף על שקיות הנייר החומות או נייר סופג.
מסירים את המחבת מהאש. שופכים בזהירות את רוב השומן לקערת מתכת או פחית, ומשאירים 2 עד 3 כפות בתבנית עם הפירורים השחומים. מנמיכים את האש לנמוכה מאוד.
מוסיפים 4 כפות משאר הקמח המשמש לציפוי העוף. מערבבים יחד עם כף עץ ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד להזהבה, כ-3 דקות.
מוסיפים את החלב והציר או המים. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהרוטב חלק ועבה מספיק כדי לצפות את גב הכף.
מוסיפים קורט גדוש של פלפל שחור. טועמים ומתקנים תיבול במלח.
מגישים את הרוטב עם האורז והעוף.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ניתן לשלב עוף מטוגן עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. אתה יכול לנסות SA Prum Essence ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
![SA Prum Essence ריזלינג]()
SA Prum Essence ריזלינג
בצבע זהב בהיר. ארומטי, עם ניחוחות של משמש ואפרסק. יבש עם טעמי פירות טריים מאוזנים בצורה מושלמת על ידי חומציות עזה ואופי מינרלי. תהנה בפני עצמו או עם מגוון של מנות ראשונות קלות ופירות ים.