מחבת עוף שום טוסקני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מחבת עוף שום טוסקנה. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, גבינת פרמזן, עלי אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מחבת עוף טוסקנית, מחבת עוף ואורז טוסקנה, ו עוף שום טוסקני (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף. שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף עוף; לבשל 3 דקות. בכל צד או עד הירכיים באופן שווה השחמה משני הצדדים.
העברה לצלחת; כיסוי כדי להתחמם.
להוסיף שמן ותפוחי אדמה הנותרים, לחתוך צדדים למטה, למחבת; לבשל על חום בינוני 7 דקות. בכל צד או עד תפוחי אדמה הם חום זהוב, ערבוב שום, רוזמרין אורגנו לרגע האחרון.
מוסיפים מרק רוטב; מערבבים לגרד חתיכות משחימים מתחתית המחבת. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על חום בינוני-נמוך 10 דקות., ערבוב מדי פעם. להחזיר עוף למחבת; מבשלים 5 דקות. או עד תפוחי אדמה הם במכרז ועוף נעשה (165F).
מעבירים עוף ותפוחי אדמה למגש עם כפית מחוררת, שומרים נוזלים במחבת; מכסים עוף ותפוחי אדמה כדי להתחמם.
מביאים נוזל במחבת לרתיחה על חום בינוני גבוה; לבשל 5 עד 7 דקות. או עד מופחת על 3/4 כוס. מערבבים באפונה; לבשל 1 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם. כפית על עוף ותפוחי אדמה; מפזרים גבינה.