מחבת פסטה איטלקית
מתכון פסטה איטלקית מחבת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. אם יש לכם מים, הודו טחון, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. נסו עוף איטלקי-מחבת פסטה, מחבת פסטה איטלקית מוקרמת, ו מחבת פסטה איטלקית לחתונה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים טורקיה במחבת גדולה עד שנעשה; לנקז.
מערבבים ברוטב ומים; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה. מערבבים ספגטי; לכסות. מבשלים על חום בינוני-נמוך 15 דקות. או עד שספגטי יהיה רך.
מפזרים גבינות ופלפלים; מכסים. לבשל 2 דקות. או עד מוצרלה נמס.