קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות3
מגזין

מחבת פסטה איטלקית

מחבת פסטה איטלקית
מתכון פסטה איטלקית מחבת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. אם יש לכם מים, הודו טחון, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. נסו עוף איטלקי-מחבת פסטה, מחבת פסטה איטלקית מוקרמת, ו מחבת פסטה איטלקית לחתונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים טורקיה במחבת גדולה עד שנעשה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים ברוטב ומים; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה. מערבבים ספגטי; לכסות. מבשלים על חום בינוני-נמוך 15 דקות. או עד שספגטי יהיה רך.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מפזרים גבינות ופלפלים; מכסים. לבשל 2 דקות. או עד מוצרלה נמס.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.