מחבת צרוב Char ארקטי ומולים מעובדים עגבניות מעושנות מרק שום ירוק עם Posole
פאן צרוב ארקטיקת מולים מעובדים עגבניות מעושנות מרק שום ירוק עם Posole נטול גלוטן, ו pescatarian מתאבנים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צרוב Char הארקטי עם Broccolini, זיתים, ושום, צרוב Char הארקטי עם Broccolini, זיתים, ושום, ו Arctic Char עם מרק Bouillabaisse.
הוראות
מניחים חמאה, שום וכוסברה במעבד מזון ומעבדים עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים שמן זית בטחון גדול מעל חום גבוה עד כמעט עישון. העונה char עם מלח ופלפל וצור, צד העור למטה, עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל במשך 3 עד 4 דקות או עד רק מבושל דרך.
מרק עגבניות בגריל:מחבת גריל Preheat או גריל. חותכים עגבניות בחצי אנכית, מברשת עם שמן, מתבלים במלח ופלפל, גריל עד רך, וקוצצים גס. מביאים מלאי דגים לרתיחה, מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 10 דקות.
מניחים את התערובת במעבד מזון ותהליך עד חלקה.
שים את התערובת לסיר נקי ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את המולים ומבשלים עד שכל המולים נפתחים, משליכים כל מה שלא.
לטאטא כמה כפות של החמאה לתוך מרק עגבניות ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את המולים בחזרה למרק. מערבבים בposole.
מניחים פילה 1 char במרכז כל קערה רדודה. רוטב מצקת מעל ומסביב לדגים. מחלקים את המולים בין הקערות ומפזרים כוסברה קצוצה.
מגישים עם לחם פריך, כגון באגט.