קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

מחבת צרובה Bronzino עם Pan פטריות Jus

מחבת צרובה Bronzino עם Pan פטריות Jus
פאן צרוב Bronzino עם Pan פטריות Jus עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 911 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח ים, שמן זרעי ענבים, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת סאוט מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להוסיף 1 כף שמן וחום על סף עישון. לאחר מכן, מערבבים את המלח והפלפל באופן שווה לתוך הקמח והמעיל שני הצדדים של כל פילה של דגים. לאחר מכן להוסיף למחבת, בישול עד השחמה, 2 עד 3 דקות. הפוך וחזור על הצד השני עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות. חזור עם כל פילה, מחזיק את פילה מבושל חם, מכוסה בנייר כסף על צלחת, עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
3
ייתכן שיהיה צורך בשמן נוסף במהלך התהליך. לאחר צורב את הדג, להוסיף את היין למחבת כדי deglaze. אפשר את היין כדי להפחית בחצי, 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף את המניה ולהפחית על ידי שלושה רבעים נפח, וכתוצאה מכך 1 כוס רוטב. הפחתה זו תימשך 4 עד 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הפטריות, עשבי תיבול ושום. מערבבים ומאפשרים לסיים, צמצום בחצי שוב, סופי 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
רוטברוטב
שוםשום
עשבי תיבולעשבי תיבול
מלאימלאי
דגיםדגים
ייןיין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר מהחום וקצף בחמאה עד שמנת. סיימי את הפילה ברוטב מחבת והגשי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת