מחבת תפוחי אדמה
מחבת תפוחי אדמה נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 343 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך שמן צמחי, תפוחי אדמה ראסט, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו בשר בקר תפוחי אדמה מחבת ארוחת ערב, מחבת שמנת תבשיל תפוחי אדמה מטוגנים, ו תפוחי אדמה מטוגנים עם בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף תפוחי אדמה במסננת מתחת למים קרים עד שהמים זורמים. לסחוט בחוזקה כדי להסיר עודף נוזל.
להוסיף מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
חום 6 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף חצי תפוחי אדמה; לחץ בעדינות לתוך שכבה אפילו.
מפזרים בצל ירוק לבן. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה; לחץ שוב בעדינות. מבשלים עד חום זהוב על הקרקעית והצדדים, 10-15 דקות.
תחליקי תפוחי אדמה על צלחת. בזהירות למקם מחבת במהופך מעל תפוחי אדמה מטוגנים ולהפוך להפוך למחבת, צד השחמה למעלה.
טפטוף שנותר 2 כפות שמן סביב הצדדים של מחבת. מבשלים תפוחי אדמה מטוגנים עד לתחתית הוא חום זהוב, 10-15 דקות יותר; להחליק על צלחת ועונה עם מלח ים. למעלה עם בצל ירוק לחתוך טריזים.
לעשות קדימה: תפוחי אדמה מטוגנים יכול להתבצע 1 שעה קדימה.
מניחים על מתלה תיל בתוך תבנית אפייה גדולה ושמים אותם בתנור 93°. למעלה עם בצל ירוק לפני ההגשה.