מחבת תרד ועוף
מחבת תרד ועוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. אם יש לך מרק עוף, פלפל, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: תרד איטלקי ומחבת עוף, מחבת עוף ותרד מהירה, ו תרד ארטישוק עוף מחבת.
הוראות
תרסיס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני. לבשל עוף במחבת 2 דקות בכל צד; להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים בחלב, מרק ובצל. לבשל על 5 דקות, הפיכת עוף מדי פעם, עד בצל הוא רך.
מערבבים בתרד. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תרד נבול לחלוטין ומיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (170°F).
הגבר את החום למדיום. לבשל תערובת תרד על 3 דקות או עד הנוזל כמעט התאדה. מערבבים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.