מחווני פאי רועים
מחווני פאי רועים הם ללא גלוטן מתאבנים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לכם עלי רוזמרין, לחמניות תפוחי אדמה, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת דובדבנים.
הוראות
חום 1 כף שמן קנולה במחבת ברזל יצוק גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שאלוט, שום, גזר, ואפונה למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט לרכך והשום רק מתחיל חום, 2 עד 3 דקות.
הסר מחום ותערובת העברה לקערה גדולה ולהניח בצד להתקרר לחלוטין. בינתיים, למחוק את המחבת עם מגבת נייר.
לאחר תערובת הגזר התקררה לחלוטין, מוסיפים את טלה הקרקע, טימין, רוזמרין, פלפל שחור, רוטב ווסטרשייר, וקטשופ לקערה. באמצעות הידיים שלך, או מרית גומי, לערבב בעדינות את הכל בקערה עד בשילוב טוב.
טופס 6 קציצות מתערובת כבש כי הם כל כ 3 אינץ 'בקוטר ו 1/2 אינץ' עבה.
מחממים את הכף האחרונה של שמן קנולה באותו מחבת ברזל יצוק על חום גבוה בינוני. כאשר השמן מנצנץ וכמעט מעשן, מניחים את הקציצות למחבת, עובדים בקבוצות במידת הצורך. מבשלים את הקציצות בצד הראשון במשך 4 דקות, ולאחר מכן באמצעות מרית מתכת, להפוך את הקציצות מעל.
מפזרים קצת גבינה כחולה על כל אחת מהקציצות, מכסים את המחבת במכסה, וממשיכים לבשל במשך 3-4 דקות יותר עד שה מבושל דרך והגבינה מותכת.
מורחים את לחמניות תפוחי האדמה עם מיונז, ולאחר מכן מניחים את קציצות הטלה המבושלות על החצי התחתון של כל גליל, ומעל עם החצי העליון של כל גליל.