קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מחווני פאי רועים

מחווני פאי רועים
מחווני פאי רועים הם ללא גלוטן מתאבנים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לכם עלי רוזמרין, לחמניות תפוחי אדמה, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת דובדבנים.

הוראות

1
חום 1 כף שמן קנולה במחבת ברזל יצוק גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את שאלוט, שום, גזר, ואפונה למחבת ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט לרכך והשום רק מתחיל חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מחום ותערובת העברה לקערה גדולה ולהניח בצד להתקרר לחלוטין. בינתיים, למחוק את המחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לאחר תערובת הגזר התקררה לחלוטין, מוסיפים את טלה הקרקע, טימין, רוזמרין, פלפל שחור, רוטב ווסטרשייר, וקטשופ לקערה. באמצעות הידיים שלך, או מרית גומי, לערבב בעדינות את הכל בקערה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טלה טחוןטלה טחון
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
טופס 6 קציצות מתערובת כבש כי הם כל כ 3 אינץ 'בקוטר ו 1/2 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
6
מחממים את הכף האחרונה של שמן קנולה באותו מחבת ברזל יצוק על חום גבוה בינוני. כאשר השמן מנצנץ וכמעט מעשן, מניחים את הקציצות למחבת, עובדים בקבוצות במידת הצורך. מבשלים את הקציצות בצד הראשון במשך 4 דקות, ולאחר מכן באמצעות מרית מתכת, להפוך את הקציצות מעל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מפזרים קצת גבינה כחולה על כל אחת מהקציצות, מכסים את המחבת במכסה, וממשיכים לבשל במשך 3-4 דקות יותר עד שה מבושל דרך והגבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מורחים את לחמניות תפוחי האדמה עם מיונז, ולאחר מכן מניחים את קציצות הטלה המבושלות על החצי התחתון של כל גליל, ומעל עם החצי העליון של כל גליל.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
9
מגישים באופן מיידי.