מחזורי בטטה
מחזורי בטטה דורשים כ 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 9 מנות עם 1113 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 72 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו מלח ופלפל, חלב קוקוס ללא חלב, בטטות ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 58%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מחזורי בטטה, תפוחי אדמה מתוקים וגרואי ססקר, ו מחזורי בקר ובטטה.
הוראות
מניחים את הבטטות המבושלות בקערה ומוסיפים את 1/2 כוס חלב הקוקוס והחמאה. מקציפים במיקסר ידני עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את השום הקלוי, הטימין, המלח והפלפל ומקציפים לשילוב.
בקערה קטנה מקציפים יחד את 2 כפות חלב הקוקוס האחרות, 1 כף סירופ מייפל ושמן הזית.
מניחים דף אחד של בצק עלים על קרש חיתוך וחותכים ל -9 ריבועים בגודל שווה.
מוסיפים בערך כפית מתערובת תפוחי האדמה במרכז כל ריבוע.
מברישים את היקף כל ריבוע בתערובת חלב הקוקוס ושמן הזית. מקפלים את בצק העלים מעל התערובת ויוצרים צורת משולש. עם מזלג מלחץ את קצוות על מנת להבטיח אין מילוי בורח במהלך אפייה.
מברישים את החלק העליון של כל אחד מהמחזורים עם עוד קצת חלב קוקוס ותערובת שמן זית.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן קלות ואופים כ -15 דקות בחום של 400 מעלות צלזיוס עד להזהבה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי למחזור. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "