מחית גזר לבן Jazzed-up
Jazzed-up גזר לבן מחית נטול גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, ו primal ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 35 דקות. לך לחנות ותביא שמן אגוזים, גירוד של אגוז מוסקט, כמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. נסו מחית גזר קארי, מחית Celeriac & Parsnip, ו כרובית גזר לבן מחית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הגזר הלבן לחתיכות גדולות ומאוזנות למדי: הקצה הרזה יעשה נתח אחד, ואז או חצוי או רבע את הארכות חלק מגושם, להסיר את הליבה, לחתוך לחתיכות בגודל דומה.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, קצה בגזר הלבן ומבשלים בזריזות במשך 10-15 דקות, חצי מכוסה, עד רך אבל לא ברד.
מסננים היטב, ואז להחזיר גזר לבן לסיר.
לדחוף את גזר לבן לצד אחד ולשים את החמאה, תבלינים והרבה פלפל שחור טחון לחלל. להחזיר את הסיר לחום נמוך מאוד ולתת את החמאה להמס, התבלינים להתחמם דרך ואת גזר לבן להמשיך להתייבש במשך כמה דקות.
עכשיו מוסיפים את החלב והשמן ומרסקים את הגזר הלבן במרץ, עד חלקה. (הם רגילים להיראות חלקה כמו מחית תפוחי אדמה אבל טעם מהיר יגיד לך אם יש גושים עזבו.) להתאים את התיבול, במידת הצורך, לשרת מיד.