מחית דלעת סקווש
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. הוא הובא אליכם על ידי ההתמכרות שלי לאפייה. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, ו מחית דלעת סקווש.
הוראות
חותכים את דלעת סקווש חצי לאורכו; לגרוף החוצה ולזרוק את הזרעים.
מניחים את חצי הבשר בצד על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף.
מפזרים את החמאה חתוכה וסוכר חום באופן שווה על שני החצאים.
צלי במשך 45-60 דקות או עד דלעת סקווש יכול בקלות להיות פירסינג עם סכין.
תערובת נוזלית של חמאה וסוכר חום תיווצר בבארות הדלעת, ודא שאתה כולל את זה טעים עם מחית.
הסר סקווש מהתנור; לאפשר להתקרר במשך כ 10 דקות. לגרוף את הבשר והנוזל ולמקם לתוך מעבד מזון או בלנדר שלך.
מוסיפים את הקינמון, אגוז מוסקט ומלח; דופק עד שאתה מגיע עקביות שמנת.
אם אתה מגיש מחית טעים זה כמנת צד פשוטה, להתאים את התיבול לטעמך ולזרוק בכמה כפות יותר של חמאה ללא מלח. אם אתה משתמש בו ללחם דלורית, להשאיר את מחית כפי שנכתב.