מחית לובסטר ווסאבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Wasabi מחית לובסטר. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 263 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ממרח ווסאבי, חלב, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו Veggie ~ עוגות W / Wasabi Pea Mash, לובסטר מקושקשת ביצים עם Wasabi Hollandaise ו כרישה פריך ועוגות תפוחי אדמה # Festivus, ו סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את זנבות לובסטר ומבשל עד מבושל דרך, על 8 דקות.
הסר את הזנבות מהמים ולתת להתקרר.
הסר את הבשר מן הקליפה, להשליך את הקליפה ולקצוץ את הבשר לחתיכות בגודל ביס.
מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מרתיחים את תפוחי האדמה עד רך מאוד, על 30 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר.
מוסיפים את החלב, החמאה, מיץ צדפות, רוטב סויה וממרח ווסאבי. מועכים את תפוחי האדמה ומערבבים את כל המרכיבים. מערבבים יותר חלב אם תפוחי האדמה יבשים מדי. מערבבים בעדינות את בשר הטרגון והלובסטר. מתבלים במלח ופלפל.
מתכון זה נוצר על ידי מתחרה במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו אותו לשימוש ביתי, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.