מחית שורש סלרי עם חמאת כמהין
אם יש לכם פלפל, חמאת כמהין, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו מחית שורש סלרי, מחית שורש סלרי, ו מחית שורש סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים שורש סלרי ותפוחי אדמה עם מים מלוחים קרים על ידי 2 אינץ ' בסיר כבד 4-6 ליטר, ואז מבשלים, מכוסה, עד שורש סלרי הוא רך מאוד, על 15 דקות.
בעוד הירקות רותחים, להביא שמנת, חמאת כמהין, מלח, פלפל רק כדי מבשלים, ערבוב עד החמאה נמסה.
מסננים ירקות במסננת ומעבירים למעבד מזון.
מוסיפים תערובת קרם חם בזרם יציב, פועם עד חלקה. (לחלופין, ירקות מחית עם תערובת שמנת חמה באמצעות מחית תפוחי אדמה.)
Purée יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים בצלחת חסינה, מכוסה, בתנור או במיקרוגל עד חם.* זמין בחנויות מזון מיוחדות ובדארטניאן (800-327-8246).