קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות0
מגזין

מחית תפוחי אדמה

מחית תפוחי אדמה
פירה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 3 . מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, שמלץ, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה, שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, ו עוד פירה מדומה(פירה כרובית) - פחמימות נמוכות.

הוראות

1
לקלף תפוחי אדמה, ולחתוך אותם לחתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2
מניחים אותם בקערה מכוסה מים קרים, ולספוג במשך 10 דקות כדי להסיר עמילן; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
ממלאים סיר גדול כשלושה רבעים מלאים במים, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים תפוחי אדמה ו 1 כפית מלח; מבשלים עד מכרז (כ 18 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מסננים ביסודיות במסננת. כדי להסיר עוד לחות (אף אחד לא רוצה פירה מימי), להחזיר תפוחי אדמה לסיר על חום בינוני עד גבוה במשך דקה או שתיים, הופך אותם כל הזמן כך שהם לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
לקבלת התוצאות החלקות ביותר, לשים אותם דרך ricer. אם אין לך אחד, למרוח הרבה שומן מרפק על מועך תפוחי אדמה. אל תמעך אותם במעבד מזון או בבלנדר; זה הורס את המרקם הרך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
7
מוסיפים 3 כפות שמלץ לכל קילו תפוחי אדמה, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שמלץשמלץ
1
בצל קצוץ מוקפץ דק או שום קלוי. עבור האחרון, מחממים תנור ל 350 מעלות, לקצוץ להטות את ראש שום לחשוף שיני, ולמשוך את קליפת רופף.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
טפטוף עם 1 כף שמן זית, מפזרים פלפל טרי, ואופים, עטוף בנייר כסף, במשך 45 דקות. לסחוט ראש שום לשחרר ציפורן, מועך אותם, ומערבבים אותם לתוך תפוחי האדמה. לחלופין, אתה יכול פשוט לטגן חתיכות גדולות של שום בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
טעם
4
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
5
הוסף הערות ההערות שלי
6
ערוך את ההערות שלי
7
בוצע