קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מחית תפוחי אדמה

מחית תפוחי אדמה
פירה דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול עבור חג ההודיה. אם יש לכם תפוחי אדמה של איידהו ראסט, חמאה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה, שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, ו עוד פירה מדומה(פירה כרובית) - פחמימות נמוכות.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בסיר גדול, מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים בשפע עם מים קרים. מביאים את המים לרתיחה ולצמצם לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים קמצוץ מלח נדיב למים ומאפשרים לתפוחי האדמה לבשל עד רך כאשר פירסינג בקצה סכין, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
5
יוצקים את המים ותפוחי האדמה לתוך מסננת להציב בכיור כדי לנקז את כל המים. החזירו את אותו הסיר לחום והוסיפו את החלב. להביא את החלב לרתיחה בזהירות להוסיף את תפוחי האדמה בחזרה לתוך הסיר. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
6
להקציף במקל של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
להקציף עד שכל המרכיבים מתמזגים יחד. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
הסר מהחום.
9
השתמש בחמאת 1 כף הנותרים כדי "לשמן" את הצדדים ואת החלק התחתון של צלחת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מוסיפים את פירורי הלחם ומגלגלים אותם בתוך המנה כך שהוא יוצר ציפוי חמאה / פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
גלולגלול
11
באמצעות מקצף (או מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk), מקציפים את השמנת הכבדה עד המשרד למדי. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
12
עם מרית גומי, בעדינות לקפל את הקצפת ועל 1/2 כוס גבינת פרמזן לתוך פירה. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
קצפתקצפת
תיבולתיבול
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
13
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית אפייה ולמעלה עם שאר פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
14
מניחים במרכז התנור ואופים, ללא הפרעה, במשך 15 עד 20 דקות. החלק העליון צריך להיות חום בהיר מהגבינה ותפוחי האדמה חמים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
מגישים באופן מיידי.