מחית תפוחי אדמה
פירה דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול עבור חג ההודיה. אם יש לכם תפוחי אדמה של איידהו ראסט, חמאה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה, שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, ו עוד פירה מדומה(פירה כרובית) - פחמימות נמוכות.
הוראות
ציוד מיוחד: 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בסיר גדול, מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים בשפע עם מים קרים. מביאים את המים לרתיחה ולצמצם לרתיחה.
מוסיפים קמצוץ מלח נדיב למים ומאפשרים לתפוחי האדמה לבשל עד רך כאשר פירסינג בקצה סכין, 15 עד 20 דקות.
יוצקים את המים ותפוחי האדמה לתוך מסננת להציב בכיור כדי לנקז את כל המים. החזירו את אותו הסיר לחום והוסיפו את החלב. להביא את החלב לרתיחה בזהירות להוסיף את תפוחי האדמה בחזרה לתוך הסיר. מתבלים במלח.
להקציף עד שכל המרכיבים מתמזגים יחד. טעם לתיבול.
השתמש בחמאת 1 כף הנותרים כדי "לשמן" את הצדדים ואת החלק התחתון של צלחת האפייה.
מוסיפים את פירורי הלחם ומגלגלים אותם בתוך המנה כך שהוא יוצר ציפוי חמאה / פירורי לחם.
באמצעות מקצף (או מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk), מקציפים את השמנת הכבדה עד המשרד למדי. מתבלים במלח.
עם מרית גומי, בעדינות לקפל את הקצפת ועל 1/2 כוס גבינת פרמזן לתוך פירה. טעם לתיבול.
מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית אפייה ולמעלה עם שאר פרמזן.
מניחים במרכז התנור ואופים, ללא הפרעה, במשך 15 עד 20 דקות. החלק העליון צריך להיות חום בהיר מהגבינה ותפוחי האדמה חמים.