מחית תפוחי אדמה בגארליקי
פירה Garlicky נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, מלח ופלפל טחון, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה בגארליקי, פירה תפוחי אדמה מתוקים, ו פירה תפוחי אדמה עם רוטב פורטובלו.
הוראות
זה מתכון פירה דל שומן, אבל אתה אף פעם לא יודע את זה. על ידי השחמת החמאה, אתה להגביר את הטעם שלה, כך שאתה יכול להשתמש פחות. והחמאה נשמעת רק קלורית - היא למעשה דלה בשומן.
בסיר, מכסים את תפוחי האדמה ושום עם מים מלוחים קלות וחום לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד מזלג מכרז, על 10 עד 15 דקות.
בינתיים, במחבת קטנה או בסיר, לחמם את החמאה על אש נמוכה עד שהוא מתחיל חום, מתערבל המחבת, על 1 דקה.
מסננים את תפוחי האדמה היטב ומועכים אותם עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי עד חלקה. תערובת בחמאה, עירית, וחמאה משחימה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.