קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מחית תפוחי אדמה וכרובית מוקרם

מחית תפוחי אדמה וכרובית מוקרם
מחית תפוחי אדמה וכרובית גראטן יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 344 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, כרובית, פונטינה גס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פירה כרובית מוקרם, מחית תפוחי אדמה מוקרמת, ו מחית תפוחי אדמה מוקרמת (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים תפוחי אדמה ו 2 כפיות מלח בסיר כבד גדול לכסות בנדיבות עם מים קרים (על 2 1/2 ליטרים). מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, עד תפוחי אדמה רכים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בעוד תפוחי אדמה רותחים, מחממים 3/4 כוס חלב ו 3 כפות חמאה בסיר קטן עד חמאה מומסת חלב חם אבל לא רותח. לשמור על חום, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מסננים תפוחי אדמה היטב מסננת או מסננת ולחזור לסיר חם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים תערובת חלב, פונטינה ופלפל, ומחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג לעקביות הרצויה. מתבלים במלח וחמים, מכוסים.
מרכיבים שתצטרך
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
5
מביאים סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים כרובית ושום ומבשלים עד כרובית הוא רך מאוד, 13 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מסננים כרובית במסננת ודופק עם הנותרים 1/2 כוס חלב, 1/2 כוס Parmigiano-רג ' יאנו, ו 3 כפות חמאה במעבד מזון עד שזה פירה עבה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מערבבים יחד פירה ותערובת כרובית בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
העברה לתבנית אפייה רדודה 3 ליטר בחמאה (לא זכוכית).
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע. ממיסים את הנותרים 2 כפות חמאה מברשת בעדינות מעל תערובת תפוחי אדמה כרובית, ואז מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 עד 1/2 כוס פרמזן-רג ' יאנו (לפי הטעם).
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
אופים עד בועות תערובת תפוחי אדמה סביב הקצוות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הפעל broiler ו broil 6 עד 8 אינץ ' מהחום עד ציפוי הוא השחמה כתמים, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1
* תערובת תפוחי אדמה וכרובית, ללא ציפוי חמאה וגבינה מומס הסופי, יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. מביאים לטמפרטורת החדר, ואז אופים ומטגנים עם ציפוי.* מתכון יכול להיות חצוי ואפה בתבנית flameproof 2 ליטר רדוד אפייה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות