מחית תפוחי אדמה וכרובית מוקרם
מחית תפוחי אדמה וכרובית גראטן יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 344 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, כרובית, פונטינה גס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פירה כרובית מוקרם, מחית תפוחי אדמה מוקרמת, ו מחית תפוחי אדמה מוקרמת (מתכונים דומים).
הוראות
שים תפוחי אדמה ו 2 כפיות מלח בסיר כבד גדול לכסות בנדיבות עם מים קרים (על 2 1/2 ליטרים). מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, עד תפוחי אדמה רכים, 15 עד 20 דקות.
בעוד תפוחי אדמה רותחים, מחממים 3/4 כוס חלב ו 3 כפות חמאה בסיר קטן עד חמאה מומסת חלב חם אבל לא רותח. לשמור על חום, מכוסה.
מסננים תפוחי אדמה היטב מסננת או מסננת ולחזור לסיר חם.
מוסיפים תערובת חלב, פונטינה ופלפל, ומחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג לעקביות הרצויה. מתבלים במלח וחמים, מכוסים.
מביאים סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים כרובית ושום ומבשלים עד כרובית הוא רך מאוד, 13 עד 15 דקות.
מסננים כרובית במסננת ודופק עם הנותרים 1/2 כוס חלב, 1/2 כוס Parmigiano-רג ' יאנו, ו 3 כפות חמאה במעבד מזון עד שזה פירה עבה.
מערבבים יחד פירה ותערובת כרובית בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
העברה לתבנית אפייה רדודה 3 ליטר בחמאה (לא זכוכית).
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע. ממיסים את הנותרים 2 כפות חמאה מברשת בעדינות מעל תערובת תפוחי אדמה כרובית, ואז מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 עד 1/2 כוס פרמזן-רג ' יאנו (לפי הטעם).
אופים עד בועות תערובת תפוחי אדמה סביב הקצוות, על 20 דקות.
הפעל broiler ו broil 6 עד 8 אינץ ' מהחום עד ציפוי הוא השחמה כתמים, 1 עד 2 דקות.
* תערובת תפוחי אדמה וכרובית, ללא ציפוי חמאה וגבינה מומס הסופי, יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. מביאים לטמפרטורת החדר, ואז אופים ומטגנים עם ציפוי.* מתכון יכול להיות חצוי ואפה בתבנית flameproof 2 ליטר רדוד אפייה.