קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מחית תפוחי אדמה וכרובית מוקרם

מחית תפוחי אדמה וכרובית מוקרם
מחית תפוחי אדמה וכרובית גראטן יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 344 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, כרובית, פונטינה גס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פירה כרובית מוקרם, מחית תפוחי אדמה מוקרמת, ו מחית תפוחי אדמה מוקרמת (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים תפוחי אדמה ו 2 כפיות מלח בסיר כבד גדול לכסות בנדיבות עם מים קרים (על 2 1/2 ליטרים). מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה חלקית, עד תפוחי אדמה רכים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בעוד תפוחי אדמה רותחים, מחממים 3/4 כוס חלב ו 3 כפות חמאה בסיר קטן עד חמאה מומסת חלב חם אבל לא רותח. לשמור על חום, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים תפוחי אדמה היטב מסננת או מסננת ולחזור לסיר חם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים תערובת חלב, פונטינה ופלפל, ומחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג לעקביות הרצויה. מתבלים במלח וחמים, מכוסים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
5
מביאים סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים כרובית ושום ומבשלים עד כרובית הוא רך מאוד, 13 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מסננים כרובית במסננת ודופק עם הנותרים 1/2 כוס חלב, 1/2 כוס Parmigiano-רג ' יאנו, ו 3 כפות חמאה במעבד מזון עד שזה פירה עבה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
7
מערבבים יחד פירה ותערובת כרובית בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
העברה לתבנית אפייה רדודה 3 ליטר בחמאה (לא זכוכית).
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע. ממיסים את הנותרים 2 כפות חמאה מברשת בעדינות מעל תערובת תפוחי אדמה כרובית, ואז מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 עד 1/2 כוס פרמזן-רג ' יאנו (לפי הטעם).
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
אופים עד בועות תערובת תפוחי אדמה סביב הקצוות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הפעל broiler ו broil 6 עד 8 אינץ ' מהחום עד ציפוי הוא השחמה כתמים, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
1
* תערובת תפוחי אדמה וכרובית, ללא ציפוי חמאה וגבינה מומס הסופי, יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. מביאים לטמפרטורת החדר, ואז אופים ומטגנים עם ציפוי.* מתכון יכול להיות חצוי ואפה בתבנית flameproof 2 ליטר רדוד אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן