מחית תפוחי אדמה עם חמאה משחימה
מחית תפוחי אדמה עם חמאה משחימה עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זה מושלם עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך קישוטים: פטרוזיליה, חלב, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מחית תפוחי אדמה עם חמאה משחימה, חמאה משחימה ופירה שום, ו משחי חמאה & בצל ירוק פירה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל חמאה 2 qt. סיר כבד מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 6 עד 8 דקות או רק עד חמאה מתחילה להפוך חום זהוב. מיד להסיר את המחבת מהחום, ויוצקים חמאה לתוך קערה קטנה. (חמאה תמשיך להחשיך אם נשאר בסיר.)
הסר ושמור 1 עד 2 כפות. חמאה משחימה.
תביא תפוחי אדמה, 2 כפית. מלח, ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה; להרתיח 20 דקות או עד במכרז.
ניקוז. להפחית את החום לנמוך. להחזיר תפוחי אדמה לתנור ההולנדי, ולבשל, ערבוב מדי פעם, 3 עד 5 דקות או עד תפוחי אדמה יבשים.
מחית תפוחי אדמה עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. מערבבים את שאר החמאה השחמה, חלב, פלפל, הנותרים 1 כפית. מלח, ערבוב רק עד מעורבב.
טפטוף עם שמור 1 עד 2 כפות. חמאה משחימה.
הערה: כדי לעשות קדימה, להכין מתכון לפי הוראות צעד
מקום משומן קל 2 1/2-qt. צלחת הגשה ovenproof; כיסוי להירגע עד 2 ימים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד מחומם היטב.
טפטוף עם חמאה חומה שמורה, ומקשטים, אם תרצה.