קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

מחית תפוחי אדמה עם עור אדום

מחית תפוחי אדמה עם עור אדום
מחית תפוחי אדמה עם עור אדום יכולה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם בצל ירוק, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו טאקו עור תפוח אדמה, מרק תפוחי אדמה בעור, ו מטבל עור תפוח אדמה טעון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסה במים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומרתיחים, חשופים, מעל חום גבוה בינוני, עד מזלג מכרז, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את תפוחי האדמה וחוזרים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4
לנער את הסיר על חום בינוני גבוה כדי לייבש את תפוחי האדמה. מחוץ לחום, מועך קלות את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את החמאה והחלב ומחית עד incorporated. מערבבים את הבצל הירוק, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך