מחית תפוחי אדמה קלאסית
מחית תפוחי אדמה קלאסית היא ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמנת, מלח כשר, תפוחי אדמה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה קלאסית, מחית תפוחי אדמה קלאסית, ו מחית תפוחי אדמה קלאסית.
הוראות
לקלף את תפוחי האדמה, לחתוך אותם לקוביות 1 אינץ ' ומניחים אותם בסיר גדול של מים מלוחים רותחים. מבשלים חשפו במשך 10 עד 12 דקות, עד תפוחי האדמה הם מכרז.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ואז מחזירים אותם לסיר.
בינתיים, מחממים את החלב והחמאה בסיר קטן עד שהחמאה נמסה.
באמצעות מערבל יד החזיק, לשבור את תפוחי האדמה במהירות נמוכה לאט להוסיף את תערובת חלב חם / חמאה כדי להפוך את תפוחי האדמה מאוד שמנת.
מוסיפים את השמנת החמוצה, 2 כפיות מלח ופלפל ומקציפים לשלב.