מחית תפוחי אדמה שום מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שום מחית תפוחי אדמה Gratin. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, גבינת שמנת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מחית תפוחי אדמה מוקרמת, מחית תפוחי אדמה מוקרמת, ו צ'דר ופירה גראטן (מתכונים דומים).
הוראות
גריז צלחת 3 ליטר ovenproof עם 1 כף. חמאה. בסיר גדול, מכסים תפוחי אדמה ושום עם מים קרים ומוסיפים 2 כפית. מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום בינוני עד מכרז, כ 30 דקות.
מסננים ומחזירים תפוחי אדמה ושום לסיר.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, להביא שמנת, פרמזן מגורר ו 2 כפות. חמאה להתבשל בסיר בינוני, ערבוב עד פרמזן נמס.
הסר תערובת מחום והנח בצד. מחממים תנור ל-350F.
מחית תפוחי אדמה ושום עם גבינת שמנת עד חלקה.
מוסיפים תערובת שמנת לתערובת תפוחי אדמה ומערבבים היטב לשלב. מערבבים עירית, מתבלים עם מלח ופלפל ותערובת תפוחי אדמה כפית לתבנית אפייה מוכנה.
תפוחי אדמה נקודה עם נשאר 1 כף. חמאה ואופים עד תפוחי אדמה מחוממים דרך וחום זהוב על גבי, כ 45 דקות.