מטבל ארטישוק בצל זול
גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, רוטב חריף, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו גבינה בירה קרמל בצל & מטבל ארטישוק, גביני פונטינה צ'וריסו + בצל מקורמל ומטבל ארטישוק, ו גביני פונטינה בצל קרמל וצ'וריסו תרד + פיצה ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת בינונית לא דביקה.
מוסיפים את הבצל, מתבלים עם 1/4 כפית מלח כשר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל, 25 דקות; להפריש. מחממים התנור ל 350 מעלות F. בקערת ערבוב גדולה, להכות את גבינת שמנת עם מערבל חשמלי ביד עד חלקה; לנצח את המיונז עד חלקה.
מוסיפים את הבצל המוקרם, לבבות הארטישוק, מוצרלה, פרמזן, רוטב חריף, ווסטרשייר וחצי מהבצל הירוק.
להוסיף 1/4 כפית נוספת של מלח וכמה פלפל שחור לטעום ומערבבים יחד עד בשילוב.
מעבירים את המטבל לצלחת עוגה או צלחת גראטן רדודה ואופים עד העליון הוא חום זהוב, 30 עד 40 דקות.
מגישים חם עם קרקרים, צ ' יפס טורטייה, קרוסטיני או ירקות.
מקשטים עם הבצלים הירוקים הנותרים.