מטבל ארטישוק ותרד עם צ'יפס פיתה מתובל
מטבל ארטישוק ותרד עם צ'יפס פיתה מתובל עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 405 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בצל, יין, ארטישוק במרינדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו תרד קלוי שום & מטבל ארטישוק עם צ'יפס פיתה שום, מטבל ארטישוק וג'ק עם פיתות צ' יפס, ו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ושום ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הארטישוקים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד משחימים קלות כתמים, כ 5 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד כמעט התאדה.
מוסיף את התרד ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיף את גבינת שמנת, פרמזן-רג ' יאנו וגלידת לימון ועונה עם טבסקו. לבשל, ערבוב, עד לטבול קרמי, על 2 דקות.
מעבירים לקערה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם שבבי פיתה מתובלים.