קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות7
אירועיםסופרבול
מגזין

מטבל בצל מקורמל מוגש עם צ'יפס פיתה

מטבל בצל מקורמל מוגש עם צ'יפס פיתה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מטבל בצל מקורמל מוגש עם שבבי פיתה. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 631 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. לך לחנות ותביא את שמן הזית "קרליני אקסרה וירג'ין", "יסודות האבן" מלח עם יוד, "יסודות האבן" לתיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צ'יפס פיתה אפוי עם שלוש מטבל בצל חרוך, Caramelized-מטבל בצל עם כוסברה - שום פיתות צ'יפס, ו Caramelized-מטבל בצל עם כוסברה - שום פיתות צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצלים ואת caramelize במשך 20-30 דקות על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. אם המחבת הופך יבש מדי או חום, להוסיף 1 כף מים כדי deglaze המחבת. ברגע שהם חום זהוב, מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת. צ ' יל במקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
שלב תיבול איטלקי, פתיתי פטרוזיליה, אבקת שום, מלח, פלפל, שמנת חמוצה, מיונז וגבינה כחולה מתפוררת בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה מתפוררתגבינה כחולה מתפוררת
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את הבצלים, מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מגישים עם שבבי פיתה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס