מטבל בצל מקורמל עם צ'יפס עבה לחתוך
מטבל בצל מקורמל עם צ'יפס עבה לחתוך עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 306 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. לכי לחנות ותקני קרם, שמן זית, מיונז איכותי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מטבל בצל צרפתי בקרמל עם צ'יפס תוצרת בית, מטבל בצל מקורמל מוגש עם צ'יפס פיתה, ו צ'יפס פלפל סדוק עם מטבל בצל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את מטבל בצל מקורמל: לשים מחבת גדולה על חום בינוני ולהוסיף את השמן והחמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל ומתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם חום זהוב עמוק ומקורמל, בערך 20 דקות. שים לב היטב—אתה לא רוצה את הבצלים לשרוף. להניח בצד ולתת מגניב.
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת על מהירות נמוכה במשך 1 דקה רק עד חלקה וללא גושים.
מערבבים את השמנת החמוצה ומיונז. מקפלים את הבצל עם כל המיצים שלהם; מתבלים שוב עם מלח ופלפל במידת הצורך. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות או עד 2 ימים. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה, מעוטר בעירית, עם קערה של צ ' יפס.
חותכים צ ' יפס: באמצעות מנדולינה, לחתוך את תפוחי האדמה על עובי של ניקל. אתה צריך לקבל בערך 50 פרוסות תפוח אדמה.
שים את הפרוסות בקערה גדולה ולמלא עם מים קרים כדי לכסות. Swish תפוחי האדמה סביב כדי להסיר את העמילן העודף; זה יהפוך את הצ ' יפס פריך באמת. שנה את המים 2 או 3 פעמים עד שהמים כבר לא מעוננים.
מסננים את תפוחי האדמה היטב במסננת, ואז להפיץ אותם על מחבת להתייבש עם מגבות נייר. זה ימנע מהנפט להתפזר מלחות עודפת.
חום 3 אינץ ' של שמן כדי 177° בתוך מטגן חשמלי השיש או סיר עמוק. אם אין לך מדחום מטגן עמוק, דרך טובה לבדוק אם השמן הוא חם מספיקהוא לתקוע את הקצה של כף עץ או מקל אכילה בו. אם bubblescircle סביב הסוף, אז אתה טוב ללכת.
שים את פרוסות תפוחי האדמה בסל טיגון או מסננת עכביש בזהירות נמוך לתוך השמן החם; לעשות זאת בקבוצות כדי למנוע צפיפות ולשמור על טמפרטורת השמן קבוע. תערבבי את תפוחי האדמה כדי שלא יישארו יחד. מטגנים את השבבים במשך 7 עד 8 דקות, עד שהם זהובים חום ופריך.
הסר את השבבים עם העכביש, המאפשר חלק השמן העודף כדי לנקז, ולהגדיר על מגש נייר מצופה מגבת. מתבלים קלות במלח בעוד הצ ' יפס עדיין חם.